Eindelijk staat het licht op groen en kunnen we onze favoriete bezigheid heropstarten!

Maandag 4 mei opent Koksijde Golf ter Hille opnieuw de deuren!! Er werd de voorbije weken hard gewerkt met een golfbaan in topconditie als gevolg!

Aangezien er heel wat voorwaarden worden opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad en omdat we graag iedereen de kans willen geven om een plekje op het terrein te reserveren, zullen we de heropening volgens bepaalde regels organiseren. Deze regels zijn er in het kader van de volksgezondheid en worden ons opgelegd, dus respecteer deze alsjeblieft!

De werking wordt per week geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig & mogelijk.

TER HILLE 24sept18 © Pascale Vandewalle _53A9503_web

Je kan vanaf zaterdag 2 mei om 10 uur reserveren via i-Golf (bij voorkeur) of telefonisch.

Er kan gespeeld worden in flights van 3 personen. Speel met vaste partners: Net zoals er gefietst of gewandeld mag worden met 2 dezelfde vrienden zal de speler hiervoor moeten instaan binnen golf. 

UITZONDERING: Er kan met 4 personen in 1 flight gespeeld worden op voorwaarde dat deze alle vier onder hetzelfde dak wonen. De vierde persoon moet in i-Tee toegevoegd worden door de secretariaatsmedewerkers op telefonisch verzoek.

Met betrekking tot het reserveren van een tee-time:

Je reserveert initieel slechts 1 teetime.

Wanneer je die ronde effectief gespeeld hebt, kan je reserveren voor een nieuwe ronde, doch met één dag tussen.

Op die manier willen we in de eerste week zoveel mogelijk abonnees de kans geven om te spelen.

Blijven er teetimes beschikbaar dan mogen deze 4 uur voordien ingenomen worden, ongeacht eerdere rondes.

Hoe de organisatie verloopt met betrekking tot toegangen, social distancing en andere maatregelen, lijsten we op in een reglement, dat je via deze link kan raadplegen

Kom je enkel naar de practice, dan dien je ook te reserveren. Dat zal mogelijk zijn via i-Golf.

Om ook op de Driving Range alle “blotehandencontact” te vermijden, zullen de ballen en mandjes voor elk gebruik ontsmet worden. Bedankt om de instructies aangekondigd op de Driving Range hieromtrent strikt op te volgen.

We rekenen op je begrip voor de regels en je verantwoordelijkheidsgevoel zodat we samen en solidair beter uit deze crisis komen (dixit Emmanuel Rombouts – voorzitter KBGF).

Wij met gans het bestuur van Koksijde Golf ter Hille hopen je zeker spoedig te mogen verwelkomen, mits de verplaatsingsrichtlijnen dit toelaten, zodat het plezier van het golfspel wat verlichting kan brengen in deze crisis-periode!