UPDATE maandag 18/05

Vanaf nu ben je vrij in de keuze van je flight-samenstelling en mag er opnieuw met 4 gespeeld worden. Respecteer steeds de social distancing en vermijd blotehandencontact.

Reserveren kan je nog steeds per keer. Na het spelen, kan je reserveren voor een nieuwe ronde.


UPDATE na 04/05

Sinds 4 mei kan er gespeeld worden in flights van 3 personen. Speel met vaste partners: Net zoals er gefietst of gewandeld mag worden met 2 dezelfde vrienden zal de speler hiervoor moeten instaan binnen golf. 

UITZONDERING: Er kan met 4 personen in 1 flight gespeeld worden op voorwaarde dat deze alle vier onder hetzelfde dak wonen. De vierde persoon moet in i-Tee toegevoegd worden door de secretariaatsmedewerkers op telefonisch verzoek.

Met betrekking tot het reserveren van een tee-time:

Je reserveert initieel slechts 1 teetime.

Wanneer je die ronde effectief gespeeld hebt, kan je reserveren voor een nieuwe ronde. Blijven er teetimes beschikbaar dan mogen deze 4 uur voordien ingenomen worden, ongeacht eerdere rondes.

Als greenfeespeler ben je welkom vanaf maandag 11/05.

Hoe de organisatie verloopt met betrekking tot toegangen, social distancing en andere maatregelen, lijsten we op in een reglement. Dit kan je bovenaan de pagina raadplegen via de groene balk.

Kom je enkel naar de practice, dan dien je ook te reserveren via i-Golf.

Om ook op de Driving Range alle “blotehandencontact” te vermijden, zullen de ballen en mandjes voor elk gebruik ontsmet worden. Bedankt om de instructies aangekondigd op de Driving Range hieromtrent strikt op te volgen.

We rekenen op je begrip voor de regels en je verantwoordelijkheidsgevoel zodat we samen en solidair beter uit deze crisis komen! 


UPDATE vrijdag 24/04

Vanaf 4 mei zullen de golfclubs, onder strikte voorwaarden en gefaseerd, kunnen heropstarten.

Golf Vlaanderen wacht nu op de officiële en definitieve wetteksten om het protocol ‘Park&Play Golf’ af te werken. Van zodra deze klaar zijn worden deze aan de clubs gecommuniceerd en worden alle golfers op de hoogte gebracht.

Voorlopig mag er dus nog niet gegolfd worden en vragen we nog wat geduld, maar er is beterschap op komst.


UPDATE vrijdag 15/04

Covid19-golf: Sluiting golf wordt verlengd tot 3 mei

We hopen dat er nadien versoepelingen worden ingevoerd en volgen dit nauw op de voet op. In afwachting wordt alles in het werk gesteld om de baan piekfijn in orde te hebben. We hopen jullie zo snel mogelijk te mogen ontvangen!


UPDATE vrijdag 27/03

Covid19-golf: Sluiting golf wordt verlengd tot 19 april

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist (quote) "om alle georganiseerde sportactiviteiten tot 19 april te annuleren ongeacht hun niveau, omvang en of ze openbaar of privé zijn. Dit geldt zowel voor indoor als outdoor activiteiten. Ook het actief ter beschikking stellen en verhuren van (private) sportaccommodatie valt daar onder."Dat betekent sluiting van alle golfbanen, driving range (incl. lessen) én clubhuis in gans België. Het is een uitzonderlijke, nooit geziene situatie met dan ook uitzonderlijke maatregelen.


UPDATE vrijdag 13/03 - 17:10 uur

De Federale kabinetten en Regionale overheden hebben beslist om op dit ogenblik geen uitzonderingen toe te laten waardoor alle sportclubs moeten sluiten. Koksijde Golf ter Hille zal vanaf morgen 14/03 dus volledig gesloten zijn tot en met 05/04.


UPDATE donderdag 12/03 - 17:00 uur

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus COVID-19, dient Koksijde Golf ter Hille enkele voorzorgsmaatregelen te nemen.

Vanaf heden worden alle groepsactiviteiten geannuleerd tot en met 3 april, zijnde:

  • Initiaties
  • Groepstrainingen
  • Jeugdlessen
  • Wedstrijden

Wij nemen dit zeer ernstig en geven u daarom graag nog even de link naar de website van volksgezondheid mee. Op deze website kunt u de algemene richtlijnen terugvinden https://www.info-coronavirus.be/nl/.

Voorlopig blijven onze terreinen geopend. De situatie kan zeer snel wijzigen. Indien er nog bijkomende maatregelen volgen proberen we je zo snel en duidelijk mogelijk op de hoogte te brengen.