Printvriendelijke versie

Wilt u volgend seizoen uw handicap verlagen? Van handicap 45 naar 36, naar 28 en verder?

Compatible Golf Academy biedt tijdens de wintermaanden groepslessen aan om in een ontspannen sfeer, gefocust en gericht aan je swingtechniek te werken. We nemen je mee “on the course” om je verfijnde techniek en nieuwe inzichten in te oefenen. Bij onze lessenreeks wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën.

Winter Pakket - 8u groepsles -  € 135,00- pp.

  • Het pakket bestaat uit 8u groepsles waarvan 1 baanles van 2u en 4 technieklessen van telkens 1,5u. De groep bestaat uit 4 tot 6 deelnemers.
  • Er worden 2 sessies georganiseerd, één tijdens de periode november-december en één tijdens de periode januari-februari.

Als download onderaan vindt u overzicht van de verschillende data van onze lessenreeksen. Indien deze data u niet passen kan u zelf een groep vormen en data afspreken met uw pro.

Hoe inschrijven? Gelieve uw naam, adres, telefoonnummer en code lessenreeks te mailen naar de pro waarbij u de lessenreeks volgt.

Naast de groepslessen kan u tijdens de wintermaanden steeds een individuele les boeken bij ons Compatible Golf Pro team. Onze top pro’s  Graham Pearce, John Gulesserian en Johan Verlinde staan klaar om uw techniek en inzicht in het golfspel te verbeteren en maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën. Ook voor de keuze van nieuwe golfclubs (clubfitting) kan u bij hen terecht. Een individuele les of clubfitting kan u online boeken via i-Golf.

Veel golfplezier!

Compatilbe Golf Pro-Team  Graham, John, Johan, George

Share
/