Printvriendelijke versie

i-Golf is een online platform dat het mogelijk maakt om van thuis uit in te schrijven voor wedstrijden, tee-times, pro-lessen, activiteiten,… in uw eigen club of op verplaatsing.

Met uw eigen login en paswoord kunt u hierop inloggen. Deze login-gegevens kunnen enkel verkregen worden via het secretariaat (homeclub) en kunt u daarna zelf wijzigen indien gewenst.

 

 

 

 

 

 

Enkele veel gestelde vragen:

Hoe schrijf ik mij in voor een wedstrijd in een andere club? Indien de wedstrijd niet van onze club uitgaat kan u in de kalender ‘andere zoekcriteria’ aanduiden en hier de gewenste club kiezen.
 

Hoe schrijf ik mij in voor een VVG wedstrijd? Surf naar www.golfvlaanderen.be en klik op ‘wedstrijdkalender’. Bovenaan geeft u uw federatienummer in waardoor u automatisch inlogt. 
 

Hoe verplaats in mijn tee-time de dag zelf? Het is niet mogelijk de dag van uw reservatie de tee-time te verplaatsen. De oorspronkelijk reservatie zal u moeten verwijderen en een nieuwe reservatie maken.
 

Hoe reserveer ik voor een niet-abonnee? Klik op tee-reservatie en daarna op ‘wijzig aantal spelers’. Hier verander je het cijfer naar het gewenste aantal. Daarna kan je de familienaam van uw medespeler intypen. Om de reservatie te bevestigen wordt gevraagd om meteen de betaling uit te voeren.
 

Ik heb een buitenlandse federatiekaart en wens een tee-time te reserveren? Registreer uzelf of medespeler via www.ikgagolfen.be. Achteraf ontvangt deze speler een login en paswoord.

 

Tips:

 • Om de melding ‘reservatie lopende’ te vermijden, probeer tijdens het reserveren van een teetime of Pro-les zo snel mogelijk uw reservatie af te ronden.
 • Download de VVG-App, gratis te verkrijgen en handig voor onderweg!

 

Opgelet: onze Pro’s doen een vriendelijke oproep om vanaf nu lessen online te reserveren én meteen online te betalen. U bent 100% zeker van uw reservatie én de pro is ook tevreden!

 

Share
/

  Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/sites/all/modules/ctools/ctools.module).