Printvriendelijke versie

Op zaterdag 7 september zetten we naar jaarlijkse gewoonte onze deuren open voor het grote publiek met als doel iedereen te laten kennismaken met de golfsport en onze prachtige infrastructuur!

Kom zeker langs! 

Je kan deelnemen aan een golfinitiatie. Gedurende een uurtje maak je kennis met de golfsport en kan je zelf je beste golfswing eens bovenhalen! We organiseren vanaf 10 uur tot 17 uur elk uur een initiatie. Schrijf je in via golfsecretariaat@koksijde.be.

Wil je liever wat meer te weten komen over het ontstaan van Koksijde Golf ter Hille, de aanleg, de huidige werking, hoe we het gras groen proberen houden en nog heel wat andere wist-je-datjes? Schrijf je dan in voor een rondleiding. Deze vinden plaats om 11 uur en om 14 uur en inschrijven kan je eveneens via golfsecretariaat@koksijde.be.

Bij deelname aan één van deze activiteiten trakteren we je nadien op een heerlijk Veurns Worstje en een drankje.

Speciaal voor de natuurliefhebbers organiseren we bijkomend op vrijdag 6 september om 19 uur een natuurwandeling op het golfterrein. Je zal versteld staan wat er leeft en groeit op onze mooie ecologische golfbaan. Ook hiervoor inschrijven via golfsecretariaat@koksijde.be.

Dé gelegenheid bij uitstek om alle aspecten van Koksijde Golf ter Hille van binnen uit te ontdekken!

Alle bijkomende info te verkrijgen via golfsecretariaat@koksijde.be - 058 53 27 10.

Share
/