Printvriendelijke versie

 

Voor alle enthousiaste senioren van golf “Ter Hille”

 

Moge het jaar 2016 jullie alleen goede en mooie dingen bezorgen, veel gelukkige momenten en veel plezier met al wie jullie dierbaar is !

 

Een duidelijke visie voor 2016

 

2016 kondigt zich aan als een zeer boeiend jaar. De start van een nieuw golfseizoen met een super wedstrijdkalender die wij zullen delen met de kalender van de Ladies.

Ons prachtig terrein, mooie omgeving samen met een afgewerkte logistiek verbonden aan het aantrekkelijk clubhuis moet zeker onze “Challenge” worden voor het komende jaren.

Wij kijken er alvast naar uit om voor 2016 er iets leuks van te maken.

 

Doelstellingen:

 

1 – Algemeen

o   Respect opbrengen voor onze ganse infrastructuur en de support die ons ter  beschikking gesteld wordt.

o   Verder de vriendschap bevorderen tussen alle senioren in een goede sfeer en                  kameraadschap.

o   Ervoor zorgen dat in de loop van het jaar iedereen met iedereen kan spelen.

o   Verder samen de clubsfeer naar de toekomst in alle omstandigheden promoten.

o   De senioren organiseren regelmatig wedstrijden “IN en OUT” tegen/met andere clubs inbegrepen de “Interclubs”, hierbij was het gebruikelijk in het verleden dat men bij deze wedstrijden de clubkleuren draagt. Ook in de toekomst is het wenselijk ons gepaste uniform verder te dragen (o.a. blauwe polo met blauwe pull)  Hiermede bevorderen wij dan ook naar buiten toe de uitstraling van onze mooie  golf club “Ter Hille”

o   Uit respect voor onze sponsors vragen wij jullie bij alle recepties en indien mogelijk aanwezig te zijn in aangepaste sportieve kledij.

o   Voor wat de wedstrijden zelf betreft in het algemeen:

Respect voor diegene die zich inzetten voor het goede verloop van de wedstrijden.

Wij sluiten de inschrijvingen van de geplande wedstrijd bij de senioren op vrijdag voorafgaande de wedstrijddag, aansluitend wordt dan de startlijst opgesteld en opgestuurd naar de betrokkenen via iGolf.

Wees bewust dat het laattijdig afmelden van uw aanwezigheid bij een van onze geplande wedstrijd vaak grote problemen op organisatorisch vlak met zich medebrengen, deze problemen zullen in de toekomst strikt opgevolgd worden!

 

 

 

 

2 - Uw aandacht voor de “Etiquette” die steeds in acht moet genomen worden:

o   Het respect voor en het bewaren van ons mooi terrein.

o   Herstel de “Pitchmark” bij het achterlaten van de “Green” door het gebruik van de “Repair Pitch”. Zorg dus dat u deze bij de hand hebt.

o   Het terugplaatsen op de “Fairway” van de “Divots”.

o   Bij het achterlaten van de bunkers moet de speler zorgvuldig met hark de voetsporen uitwissen.

o   10’ minuten  voor het starten van de wedstrijd op “Tee of” zijn is verplicht.

o   Laat ons traag spel vermijden.

o   Respecteer  andere spelers.

o   Vermijdt verschillende praktische swings uit te voeren.

o   Let erop dat het karretje op de weg naar de richting van de volgende hole    geplaatst wordt.

o   De speler blijft altijd verantwoordelijk voor het correct invullen van zijn scorekaart, van de “Marker” wordt verwacht deze zorgvuldig te controleren en ondertekenen voor akkoord, met het vermelden van zijn naam.

o   Algemene houding en de kledij in acht nemen.

 

 

Onze dank voor de ondersteuning waarvan wij tot op heden mochten genieten gaat in het bijzonder naar:

·       Onze sponsors

·       De sportcommissie

·       Het secretariaat

·       En ook alle onze senioren voor het verdere vertrouwen die zij ons verder geven om deze aanpak met volle enthousiasme naar de toekomst verder te zetten.

 

Wij gaan ervoor met 100% inzet om alle senioren verder tevreden te stellen.

Van harte een prachtig golf jaar 2016 toegewenst.

 

Sportieve groeten

Senior captain golf “Ter Hille”

Rogiers Dirk

Het senioren team voor 2016

 

Same met Luc Goeminne als vice-captain en met Jano Canse als support.

/

  Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/sites/all/modules/ctools/ctools.module).