Het AGB Koksijde heeft beslist over te gaan tot de aanleg van een onderhoudsweg. Deze weg stelt de greenkeeping in staat om in alle weersomstandigheden op een veilige manier van de onderhoudsloods naar de andere kant van het terrein te rijden.

In een eerste fase wordt de verbinding gemaakt van de tees van Langeleedcourse hole 9 naar de green van Langeleedcourse hole 9. In een tweede fase wordt de doorsteek gemaakt van de green Langeleedcourse 9 naar de starthut van hole 1. In een derde fase komt een verbindingsweg aangelegd tussen greenhole 7 en tee hole 8

Op maandag 18 januari 2021 starten de werken voor de aanleg. Er zal enige hinder zijn bij de green van Langeleedcourse hole 8 en de tees van hole 9. 
Er is daar regelmatig werfverkeer en er is voor uw veiligheid een aangepast traject aangebracht (paaltjes).  Bedankt om zeker het traject te volgen!

We houden u op de hoogte rond de evolutie van deze werken (einde voorzien 15 maart 2021).

De werken worden uitgevoerd door de firma Dawini bvba i.s.m. met het studiebureau Dirk Haegebaert en de technische dienst van de Gemeente Koksijde.