Trackman Range

Beste golfvrienden, 

We hebben een mooie tweedaagse activiteit achter de rug en dit ter gelegenheid van David Petrie & Koksijde Golf ter Hille, 10 jaar later! David is de grondlegger van Compatible Golf Academy / Believe In Basics. Hij heeft ons jammer genoeg 10 geleden verlaten. Zijn echtgenote, Kristien Roussel leidt alles in goede banen.

We zijn op vrijdag reeds gestart met ons golfcongres, door meer dan 250 mensen bijgewoond... Heel interessant, en daarna met zijn allen naar onze golfclub gekomen voor een heerlijk middagmaal aangeboden door Golf Vlaanderen, waarvoor dank! In de namiddag terug een zeer leerrijke uiteenzetting van Pete Cowen in aanwezigheid van Thomas Pieters, die dan ook enkele balletjes heeft geslagen ter demo.

Zaterdag kregen onder Eagle-junioren ook wat meer uitleg gekregen van de wereldberoemde biomechanica-expert Ryan Lumsden.

Zaterdag is dan onze clubwedstrijd, gesponsord door Compatible Golf Academy doorgegaan. We zijn gestart met 74 deelnemers voor 18 holes, en 6 deelnemers voor de 9 holes. 
De weersomstandigheden waren deze keer niet top, maar toch terug heel mooie scores! Vooral zeer mooie scores bij onze junioren, super gedaan!
Een woord van dank aan onze golfpro Karel Vereecke om de ganse tijd op hole 15 aanwezig te zijn voor Beat the Pro. Bedankt Karel, super gedaan!

We hadden een prachtige prijzentafel en achteraf hebben we allen kunnen genieten van een glaasje op de vriendschap waarvoor heel veel dank aan onze sponsor van Compatible Golf en dit in aanwezigheid van Kristien Roussel, Graham Pearce en George Mackechnie.

Veel vriendelijke en sportieve groeten

Luc Goeminne